REVERSİ TURNUVASI ÖDÜLLERİ VERİLDİ

"Adım Zeka İşim Oyun" projesi kapsımında ilçemizde yapılan Reversi turnuvalarında dereceye giren öğrenci ve öğretmenler ilçemiz kaymakamı Sayın Emre AKÇAY tarafından ödüllendirildi.

"Adım Zeka İşim Oyun" projesi kapamında ilçemiz okullarında öğrenci ve öğretmenler arası Reversi turnuvası düzenlendi. 3/A sınıfı öğrencilerimizden Muhammet Emin AYDIN ilçe birincisi oldu. İlçemiz kaymakamı Sayın Emre AKÇAY öğrencimize başarı belgesi verdi. Okulumuzu ilimizde gerçekleşecek olan Reversi turnuvasında temsil edecek. Öğrencimizi kutluyor, ildeki turnuvada başarılar diliyoruz.

İlçemizde düzenlenen öğretmenler arası Reversi turnuvasında öğretmenimiz Ayşen KOÇ BALCI ilçe üçüncüsü oldu. İlçemiz kaymakamı Sayın Emre AKÇAY öğretmenimize katılım belgesi verdi. Öğretmenimizi tebrik ediyoruz.

Fotoğrafı görmek için üstüne tıklayınız.

25-12-202325-12-202325-12-202325-12-2023