İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma programına öğrencilerimiz renk kattı.

İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma programında okulumuz 4/B sınıfı öğrencileri, Türk İşaret Dili Tercümanı ve Öğreticisi Ruhsar ÇİMENDAĞ yönetiminde İstiklal Marşı'mızı işaret diliyle seslendirdiler.

İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışmasında birinci olan okulumuz 3/A sınıfı öğrencilerinden Süheyla AKYOL, programda performansını sergiledi.

İlçemizde yapılan İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasında derceye giren öğrencilerimiz ödüllendirildi. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

1. Süheyla AKYOL

2. Mikdat DÜZENLİ

3. Hayrunnisa YILMAZ

Birinci sınıf öğrencileri arasında düzenlenen İstiklal Marşı'nı ezberleme yarışmasında derceye giren öğrencilerimiz de ödüllerini aldılar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Burhan Mert YILDIZ

Ayşe Betül ŞENEL